logo FrieslandCampina
Nederlands | English
FrieslandCampina Professional - Kom op tegen Kanker

      Introductiedag nieuwe medewerkers

Op 4 juni worden de nieuwe medewerkers van FrieslandCampina Professional uitgenodigd op de introductiedag. Op deze dag wordt een volledig beeld gegeven van de organisatie, alsook bij welk departement ze terecht kunnen met welke vragen.

Een tweetal keer per jaar organiseert de personeelsdienst van FrieslandCampina Professional een introductiedag voor de nieuwe werknemers. De dag bij uitstek om hen te informeren over de werking van het bedrijf.

Er wordt gestart met een welkomstwoord van Chief Executive Officer, Marco Bertacca. Vervolgens wordt het personeelsbeleid alsook de managementsystemen uitgelegd. Om de drukke voormiddag af te sluiten werd ook de werking van de ondernemingsraad toegelicht en werd de syndicale delegatie voorgesteld.

Na een lunch met het volledige Management Team maken de nieuwe medewerkers kennis met het productassortiment van FrieslandCampina Professional door middel van een basis producttraining. De theorie wordt aan de praktijk gekoppeld door demonstraties door de culinaire adviseurs en workshops. Een rondleiding op de site te Lummen voltooide de opleiding. De introductiedag wordt afgesloten met een receptie.

Na deze intensieve dag krijgen de werknemers een stalenpakket mee naar huis, hierin vindt men een klein assortiment terug van de producten van FrieslandCampina Professional. Zo kan men thuis zélf aan de slag met de producten waaraan ze dagelijks werken.

 

Cookies

Uw beleving op deze site zal worden verbeterd door het toestaan van cookies.

Toestaan Meer informatie?